O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de rom, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cranberry Swirl Cheesecake Baruri, Nutella Swirl Cheesecake Baruri, și Nutella Cheesecake Swirl Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se omogenizează. Apăsați amestecul de firimituri în fundul unei tigaie pătrată ușor unsă de 8" sau 9".
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
2
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateți crema de brânză, zahărul și extractul de rom la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Extract De Rom
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Se toarnă 1 1/2 căni de cremă de brânză uniform peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Se amestecă eggnog în aluatul rămas. Împărțiți aluatul în jumătate; se amestecă ciocolata albă topită în 1 porție. Lingurați uniform peste aluatul de brânză cremă. Se amestecă ciocolata semidulce topită în aluatul rămas. Aruncați linguri de aluat de ciocolată uniform peste stratul de ciocolată albă; rotiți ușor bătăile cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Ciocolată Albă
Cremă De Brânză
Ciocolata
Lichior De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Coaceți la 350 timp de 30 până la 33 de minute sau până aproape gata. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cu cel puțin 1 oră înainte de servire.