Cheesecake Pesto Cu Piper Prăjit
Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pesto de piper prăjit, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, Friptură de ardei cu Pesto de ardei roșu prăjit, și Pesto De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți tigăile cu formă de arc de 2 (7 inci) cu spray de gătit; presărați pesmet uniform pe fundul tigăilor.
Așezați ricotta și crema de brânză într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați parmezan, sare, piper și ou; bate până se omogenizează bine.
Se toarnă 3/4 cană amestec de brânză în fiecare tigaie pregătită.
Întindeți 1/2 cană Pesto de piper prăjit peste fiecare strat; acoperiți fiecare strat de pesto cu 3/4 cană amestec de brânză.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până aproape gata.
Combinați 1/4 cană Pesto de piper prăjit, făină și smântână într-un castron; se amestecă bine.
Întindeți jumătate de amestec peste fiecare cheesecake.
Coaceți la 325 timp de 10 minute.
Scoateți brânzeturile din cuptor; lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și răciți.
Tăiați fiecare cheesecake în 12 pene; serviți cu felii de baghetă.
Garnisiți cu fâșii de ardei gras, dacă doriți.