Brânză Raclette topită cu cartofi de marmură și Purslane

Brânză Raclette topită cu cartofi de marmură și Purslane
Brânza Raclette topită cu cartofi de marmură și Purslane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1080 calorii. Un amestec de unt, Gruyere îmbătrânit, cartofi petit fingerling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Raclette sau brânză topită, cartofi și murături, Raclette (Brânză Topită), și Aligot (piure de cartofi cu brânză topită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Raclette de 1 kilogram, feliată subțire
2
Purslane, pentru garnitură
Ingrediente de care veți avea nevoie
PurslanePurslane
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și condimentați generos cu sare. Se aduce la fierbere și se strecoară imediat. Într-o tigaie, acoperiți cartofii complet cu ulei de măsline și adăugați cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Coaceți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și curățați cartofii cu un cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu până când solidele de unt se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți cartofii într-o oală cu apă sărată și dați la fiert și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgere. Treceți cartofii printr-o moară de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Adăugați untul brun și smântâna și amestecați pentru a combina. Reglați consistența cu o parte din jumătate și jumătate; este posibil să nu le folosiți pe toate. Se amestecă Gruyere și creme fraiche. Treceți printr-o sită cu ochiuri fine. Condimentează după gust cu sare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
GruyereGruyere
UntUnt
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
Folosind o farfurie rezistentă la cuptor, așezați o lingură de piure de cartofi pe fiecare farfurie. Aranjați câțiva cartofi întregi deasupra piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi FingerlingCartofi Fingerling
CartofiCartofi
2
Așezați aproximativ 4 uncii de raclette deasupra cartofilor și aprindeți vasul sub broiler doar până când brânza face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Încingeți fiecare farfurie cu purslane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PurslanePurslane
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista