Supă de dovlecei răcită cu Purslane

Supă de dovlecei răcită cu Purslane
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de dovlecei răcită cu Purslane ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți piper, busuioc, gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Răcită, Supă De Dovlecei Răcită, și Supă răcită de Avocado și dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până la translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecă cimbrul și frunza de dafin și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați dovleceii tăiați felii, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
4
Adăugați apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
5
Scoateți cratița de pe foc. Aruncați frunza de dafin și amestecați busuiocul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până când este foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați piureul de dovlecei într-un castron mare. Se amestecă gheața. Dați la frigider supa de dovlecei timp de cel puțin 3 ore, până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Condimentează supa cu sare și piper. Se toarnă în boluri puțin adânci și se acoperă cu o mână mică de așchii de purslane și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
PurslanePurslane
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
9
Stropiți cu ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista