Cheesecake nor cu fructe de padure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cheesecake Cloud cu fructe de pădure. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, vanilie, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boabe într-un nor, Cherry-fructe de padure pe un nor, și Fructe de cireș într-un nor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și untul topit. Pat uniform pe partea de jos a unui 8-inch cheesecake pan (cel puțin 3 1/2 în. adânc) cu jantă detașabilă.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când crusta este ușor mai maro, aproximativ 15 minute.
Între timp, cu un mixer la viteză mare, bateți cele 4 albușuri și crema de tartru într-un castron mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin vârfuri rigide și strălucitoare.
Într-un alt castron mare, amestecați zahărul rămas cu amidon de porumb, apoi adăugați gălbenușurile de ou, brânza, coaja de lămâie și vanilia. Bateți (cu bătăi nespălate) până se omogenizează bine.
Îndoiți albușurile bătute în amestec de brânză. Răsturnați aluatul în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când centrul abia se agită când tortul este agitat ușor, 50 până la 60 de minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 3 ore. (Dacă faceți înainte, acoperiți când se răcește și se răcește până la 1 zi.)
Topiți jeleul (într-un cuptor cu microunde sau într-o tigaie mică la foc mediu), amestecând des. Se răcește, amestecând ocazional, până când jeleul devine un sirop gros, aproximativ 5 minute.
Scoateți marginea tăvii. Mound fructe de padure pe tort și se stropesc cu jeleu. Pentru a tăia frumos acest desert pufos, țineți un fir lung de sfoară (cum ar fi ața dentară) încordat, glisați-l sub fructe de pădure în centrul tortului și împingeți sfoara în jos în tigaie. Glisați afară șir și repetați pentru a tăia pene. (Dacă utilizați un cuțit, ștergeți lama curată între tăieturi.) Glisați un server de plăcintă sub fiecare pană și ridicați ușor.