Cheesecake Fragil Cu Fistic

Cheesecake Fragil Cu Fistic
Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fursecuri, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake Nectarine cu fistic fragil, Fistic Fragil, și Fistic Fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. amestecați pâinea scurtă, nucile și zahărul în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; procesați până se formează aglomerări umede. Apăsați pe partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Înfășurați în afara tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 15 minute. Crustă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți crema de brânză, zahărul și cardamomul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1 cană smântână, nectar de pere, făină și vanilie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PereNectar De Pere
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți cheesecake până se umflă la margini și se fixează ușor în centru, aproximativ 1 oră și 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați cheesecake în raft; lăsați să se răcească 10 minute.
6
Între timp, amestecați ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până la omogenizare (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Se răcește ciocolata până la călduță; se amestecă în restul de 1 1/4 căni de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
BolBol
7
Întindeți toppingul peste umplutura caldă. Prajitura la frigider neacoperita peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; eliberați laturile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați tortul pe platou. Stați bucăți fragile pe margine în topping pe cheesecake.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista