Cheesecake din New York (mai ușor )
Această rețetă servește 16. O porție conține 372 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de firimituri de cracker graham, sare, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, (Brichetă) Nu Coace Cheesecake, și Cheesecake Cu Afine Mai Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți ușor partea numai a tăvii cu arc de 9 inci cu scurtare.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker graham, margarina și 2 linguri de zahăr; apăsați uniform pe fundul tigaiei.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1 3/4 căni de zahăr, făina, coaja de portocală, coaja de lămâie și sarea cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Bateți produsul din ou și gălbenușurile de ou, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Se toarnă peste amestecul de biscuiți graham.
Reduceți temperatura cuptorului la 93°.
Coaceți cu 1 oră mai mult. Cheesecake poate să nu pară făcut, dar dacă o zonă mică din centru pare moale, va deveni fermă pe măsură ce cheesecake se răcește. (Nu introduceți un cuțit pentru a testa coacerea, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe grătar, departe de curenți 30 de minute.
Fără eliberarea sau îndepărtarea laterală a tigaiei, rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire; acoperiți și continuați să refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi din nou.
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați cheesecake pe fundul tigaiei pentru a servi.
Serviți cu fructe de pădure, dacă doriți. A se păstra acoperit la frigider.