Cheesecake Din Londra
Cheesecake-ul din Londra este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, suc de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Londonez La Cuptor, Cheesecake Cu Ciocolată Din Londra, și Londra Special.
Instrucțiuni
Procesați biscuiții până când sunt firimituri în acest moment, apoi adăugați untul și pulsați din nou. Căptușiți fundul tigaiei cu formă de arc, apăsând firimiturile cu mâinile sau cu spatele unei linguri.
Puneți tigaia în frigider pentru a seta și preîncălziți cuptorul la 177°.
Bateți ușor crema de brânză până se omogenizează, apoi adăugați zahărul. Bateți ouăle și gălbenușurile, apoi în cele din urmă vanilia și sucul de lămâie.
Tapetați exteriorul tigaiei răcite cu folie, astfel încât să acopere fundul și părțile laterale într-o bucată mare, apoi faceți din nou același lucru și puneți-l într-o tigaie. Acest lucru va proteja cheesecake-ul de apă pe măsură ce este gătit în baia sa de apă.
Se toarnă umplutura de cremă-brânză în baza răcită, apoi se toarnă apă fierbinte din ceainicul fiert recent în tigaia din jurul cheesecake-ului. Ar trebui să vină cam la jumătatea drumului; nu umpleți prea mult, deoarece va fi dificil să ridicați tigaia. Puneți-l în cuptor și gătiți timp de 50 de minute. Ar trebui să se simtă bine, dar nu rigid: trebuie doar să vă simțiți încrezători că atunci când turnați smântâna, aceasta va sta la suprafață și nu se va scufunda.
Bateți împreună smântâna, zahărul și vanilia pentru topping și turnați peste cheesecake. Puneți-l înapoi la cuptor pentru încă 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor, apoi îndepărtați cu grijă forma arcului, desfaceți-o și așezați-o pe un suport pentru a se răci. Când sa răcit complet, puneți-l în frigider, îndepărtându-l cu 20 de minute înainte de a mânca pentru a scoate frigul. Desfaceți și când tăiați în el, scufundați mai întâi un cuțit în apă fierbinte.