Această rețetă face 16 porții cu 444 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul de catifea roșie ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, și Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 149°.înfășurați fundul exterior și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu folie rezistentă. Pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de copt cu făină. Rezervați 1/4 cană din amestecul de tort pentru umplere; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas și untul cu mixerul electric la viteză mică. Apăsați în partea de jos și 1 1/2 inch partea de sus a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Amestec De Tort
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
În castron mare, bate rezervat 1/4 ceașcă amestec tort, crema de branza, ciocolata, smantana, zaharul si culoarea alimentelor cu mixer electric la viteza medie pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Culoarea Alimentelor
Smântână
Ciocolata
Amestec De Tort
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider 6 ore sau peste noapte. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați partea tigaiei. Țeavă biciuit topping în jurul marginii exterioare a cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.