Cheesecake Din Catifea Roșie

Cheesecake Din Catifea Roșie
Această rețetă face 16 porții cu 444 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul de catifea roșie ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, și Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.înfășurați fundul exterior și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu folie rezistentă. Pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de copt cu făină. Rezervați 1/4 cană din amestecul de tort pentru umplere; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas și untul cu mixerul electric la viteză mică. Apăsați în partea de jos și 1 1/2 inch partea de sus a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate rezervat 1/4 ceașcă amestec tort, crema de branza, ciocolata, smantana, zaharul si culoarea alimentelor cu mixer electric la viteza medie pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
Amestec De TortAmestec De Tort
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider 6 ore sau peste noapte. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați partea tigaiei. Țeavă biciuit topping în jurul marginii exterioare a cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista