Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piersici, smântână, fursecuri gingersnap și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Piersici Cu Crustă De Ghimbir, Plăcintă Cu Piersici De Ghimbir Cu Crustă De Ghimbir, și Placinta cu dovleac Cheesecake cu Gingersnap crusta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. măcinați gingersnaps în procesor până la firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se adaugă untul și se amestecă până se umezește uniform. Apăsați firimiturile peste partea de jos și 1 inch în sus laturile de 9-inch-diametru springform pan cu 2 3/4-inch-mare laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți crusta până începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se răcește pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați piersicile, 2 linguri de zahăr și sucul de lămâie într-o cratiță mare și grea. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și piersicile sunt suculente, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când piersicile sunt fragede și sucurile se îngroașă, aproximativ 5 minute. Compot rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Compot
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat 1 1/4 căni de zahăr și bateți până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se amestecă în smântână și vanilie. Puneți jumătate din amestecul de brânză (aproximativ 3 căni) în crustă. Lingură compot de piersici peste cu linguri, distanțându-se. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Vanilie
Brânză
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Așezați o bucată mare de folie pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Așezați tigaia cu cheesecake pe folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Coaceți până se umflă, așezați în centru și începând să se rumenească, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați cheesecake fierbinte pe raft; se răcește 5 minute. Rulați cuțit mic ascuțit în jurul laturilor pan pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
8
Așezați cheesecake, descoperit, pe raft în frigider și răciți peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
1
Combinați conservele și sucul de lămâie într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu până când glazura se fierbe. Tulpina în castron mic. Eliberați laturile tigaiei; așezați cheesecake pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Conservă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
2
Întindeți glazura deasupra cheesecake - ului până la 1/4 inch de margine. Răciți cheesecake - ul până când glazura se stabilește, cel puțin 30 de minute și până la 8 ore. Aranjați feliile de piersici în centrul tortului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate