Cheesecake de migdale cu sos de zmeură
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zmeură, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cheesecake Cu Migdale De Zmeură, Cheesecake cu migdale de zmeură fără coacere Solo, și Cheesecake cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Presărați biscuiți zdrobiți peste fundul tigaiei.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați 2/3 cană zahăr, ouăle și 1/2 linguriță extract de migdale. Bateți la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați iaurt și făină. Bateți la viteză mică până se omogenizează. Întindeți cu grijă aluatul peste biscuiți în tigaie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea este fermă și centrul este ușor jiggly. (Nu introduceți cuțitul pentru a testa coacerea, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Opriți cuptorul; se răcește în cuptor 30 de minute cu ușa închisă.
Scoateți din cuptor; se răcește pe raftul de răcire 30 de minute. Îndepărtați cu grijă partea din tigaie. Capac; frigider cel puțin 3 ore.
Între timp, în robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele sosului. Acoperi; proces până la omogenizare. Apăsați sosul prin strecurătoare pentru a îndepărta semințele.
Serviți cheesecake cu sos.
Se ornează cu migdale și zmeură proaspătă. A se păstra acoperit la frigider.