Cheesecake-ul cu zmeură necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 515 calorii. 810 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zmeură cu jumătate de halbă, gălbenușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu zmeură, Zmeură Cheesecake Dip, și Plăcintă Cu Brânză Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a face crusta, combinați biscuiții graham, zahărul și untul topit până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
3
Se toarnă într-o tigaie cu arc de 9 inci. Cu mâinile, apăsați firimiturile în fundul tigaiei și aproximativ 1 inch în sus pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face umplutura, cremați crema de brânză și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouăle și gălbenușurile, câte 2, amestecând bine. Răsturnați vasul și bătătorul, după cum este necesar. Cu mixerul la foc mic, adăugați smântâna, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lămâie
Smântână
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Se amestecă bine și se toarnă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 225 grade F și coaceți încă 1 oră și 15 minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa larg. Tortul nu va fi setat complet în centru. Lăsați tortul să stea în cuptor cu ușa deschisă timp de 30 de minute. Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să stea la temperatura camerei încă 2 până la 3 ore, până se răcește complet. Înfășurați și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți tortul din tigaia cu formă de arc rulând cu grijă un cuțit fierbinte în jurul exteriorului tortului. Lăsați tortul pe fundul tigaiei cu formă de arc pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuțit
10
Pentru a face toppingul, topiți jeleul într-o tigaie mică la foc mic. Într-un castron, aruncați ușor zmeura și jeleul cald până se amestecă bine. Aranjați fructele de pădure deasupra tortului. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Fructe De Padure
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Notă:măsurați tigaia cu arc. Partea de jos a mea masoara 9 inch, dar se spune 9 1/
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
12
Am pus tigaia cu formă de arc pe o tigaie înainte de a o introduce în cuptor pentru a prinde orice scurgeri.