Cheesecake Cu Trufe De Zmeură-Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, iaurt de vanilie, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake Cu Zmeură Cu Trufe De Ciocolată, Cheesecake Cu Trufe De Zmeură (Imitator), și Ciocolată Zmeură Trufe Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului folosind iaurt și 1 albus de ou.
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când ați terminat. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați brânza de vaci și crema de brânză într-un robot de bucătărie și procesați 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați zahăr, cacao, făină și sare. Procesați 30 de secunde sau doar până la amestecare, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Combinați granulele de cafea și apa fierbinte. Se amestecă răspândirea zmeurii și ciocolata topită.
Adăugați amestecul de zmeură, albușul rămas, ouăle și vanilia la amestecul de brânză cremă în procesor; procesați doar până se combină.
Zdrobiți brownie uniform într-o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați ferm brownie pentru a forma o crustă compactă.
Se toarnă aluatul peste crustă.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul; lăsați tortul în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.