Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 792 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 25 de minute. Un amestec de fulgi de zăpadă de ciocolată, prăjituri de ciocolată și migdale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată, Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată, și Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați prăjiturile zdrobite și untul. Apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ciocolată și smântână la microunde la 1 1/2 minute sau până se topesc, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent la 2 minute sau până la omogenizare.
Adăugați lapte condensat îndulcit și vanilie, bătând doar până se combină.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de ciocolată, bătând doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 5 minute sau doar până când centrul este setat. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să stea în cuptor cu ușa închisă 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și așezați cheesecake pe o farfurie de servire. Se toarnă încet Ganache cald Topping peste cheesecake, întinzându-se pe margini. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.