O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 792 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 25 de minute. Un amestec de fulgi de zăpadă de ciocolată, prăjituri de ciocolată și migdale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată, Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată, și Cheesecake Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați prăjiturile zdrobite și untul. Apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Ciocolată și smântână la microunde la 1 1/2 minute sau până se topesc, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent la 2 minute sau până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Adăugați lapte condensat îndulcit și vanilie, bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Vanilie
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Adăugați amestecul de ciocolată, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
8
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 5 minute sau doar până când centrul este setat. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați cheesecake să stea în cuptor cu ușa închisă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Cuptor
Tigaie
12
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și așezați cheesecake pe o farfurie de servire. Se toarnă încet Ganache cald Topping peste cheesecake, întinzându-se pe margini. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.