Cheesecake Cu Smântână
Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ouă, cremă marca daisy, utilizare vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cheesecake Cu Smântână, Cupcakes Cu Brânză Cu Smântână, și Cheesecake cu smântână potrivit pentru zei.
Instrucțiuni
Crustă: amestecați împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci. Dați la frigider crusta în timp ce faceți umplutura.
Combinați crema de brânză, 2/3 cană de zahăr, sare, ouă bătute și 1/2 linguriță de vanilie într-un castron mediu. Bateți la viteză medie timp de 5 minute.
Se toarnă umplutura în tigaia cu formă de primăvară peste crusta de cracker graham.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute. Se răcește cu 30 de minute înainte de a adăuga toppingul de smântână
Amestecați smântâna, 3 linguri de zahăr și 1 linguriță de vanilie împreună într-un castron mic.
Se toarnă și se întinde deasupra cheesecake-ului ușor răcit.
Coaceți încă 10 minute la 35
Se răcește la temperatura camerei și apoi se pune la frigider pentru a se răci înainte de servire.