Cheesecake Cu Ouă

Cheesecake Cu Ouă
Eggnog Cheesecake durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 262 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cremă de brânză, ouă și ouă. 1843 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Cheesecake Cu Ouă, și Cheesecake Cu Ouă.

Instrucțiuni

1
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker, zahărul și untul. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se coace la 325 la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă treptat în ouă, extract și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
7
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Așezați într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți la 325 de minute pentru 45-50 de minute sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista