Eggnog Cheesecake durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 262 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cremă de brânză, ouă și ouă. 1843 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Cheesecake Cu Ouă, și Cheesecake Cu Ouă.
Instrucțiuni
1
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker, zahărul și untul. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se coace la 325 la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă treptat în ouă, extract și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Lichior De Ouă
Nucșoară
Ouă
7
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Așezați într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tava De Copt
10
Coaceți la 325 de minute pentru 45-50 de minute sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți tigaia cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Cheesecake funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.