Cheesecake Cu Mere Caramel
Caramel Apple Cheesecake necesită în jur 56 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1323 calorii, 15g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ouă, topping de caramel, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Lingura 3/4 poate plăcintă cu mere de umplere în crusta.
Adăugați umplutura rămasă de 1/4 cutie într-o cratiță mică și amestecați cu caramelul.
Se încălzește la foc mic până se topește și se întinde, aproximativ 1 minut.
Bateți crema de brânză într-un castron mare până devine pufoasă.
Adăugați zahărul, vanilia și ouăle și bateți până se omogenizează, câteva secunde.
Se toarnă asta peste umplutura de plăcintă.
Coaceți până când centrul tortului este setat, 30 până la 35 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți amestecul de mere-caramel peste vârful cheesecake-ului și întindeți uniform. Decorați marginea tortului cu jumătăți de pecan și presărați cu pecan tocat. Puneți la frigider tortul până când este gata de servit.