Cheesecake Cu Mentă Cu Ciocolată Dublă
Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 576 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată, unt, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dip Dublu De Ciocolată Cu Mentă, Fursecuri Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă, și Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Înfășurați fundul exterior și partea laterală a tăvii cu arc de 9 inci cu folie rezistentă pentru a preveni scurgerile. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați ferm în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F. crusta rece 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos. Adăugați treptat lapte condensat, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de frișcă, făina și vanilia; bate doar până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se omogenizează.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii cheesecake-ului; îndepărtați cu grijă folia și partea laterală a tigaiei.
Așezați cheesecake pe farfuria de servire. Într-un castron mediu cu microunde, cuptorul cu microunde 3/4 cană frișcă la 1 minut sau până când este fierbinte.
Adăugați chipsuri de ciocolată; se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Se toarnă ganache peste cheesecake; ganache netedă cu spatulă.
Lăsați să stea 10 minute. Apăsați ușor bețișoarele de mentă zdrobite în partea laterală a cheesecake-ului. Acoperiți; puneți la frigider orice cheesecake rămas.
Garnisiți cu scoarță de mentă, dacă doriți.