Cheesecake cu lămâie congelată cu burniță de afine
Această rețetă servește 20 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 212 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, ghimbir măcinat, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de migdale de afine cu cremă de brânză de lămâie, Cheesecake cu afine și cireșe iaurt congelat (opțiune fără Gluten), și Sorbet De Lămâie-Afine Congelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile gingersnap și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte. Amestecați coaja de lămâie și sucul.
Bateți în biciul rece; lingura peste crusta.
Congelați 6 ore sau până când este ferm. Între timp, gătiți ingredientele rămase în cratiță la foc mediu 4 min., amestecând ocazional; rece. Dați la frigider până când este gata de servit.
Lăsați cheesecake să stea la temperatura camerei 15 min. inainte de servire acoperit cu sos de afine.