Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir
Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 338 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită prăjitură jamaicană cu pâine de ghimbir, ouă, zahăr tos și unt. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, și cheesecake panna cotta cu ghimbir cu lămâie + sos de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați un bazin de budincă rezistent la cuptor de aproximativ 1,3 litri cu 4 benzi de pergament de copt, traversând vasul ca spițele unei roți. Bateți crema de brânză, mascarpone, vanilie, ouă și zahăr cu un mixer electric până se combină și se aprinde. Îndoiți făina, puiul de Crăciun și ghimbirul tulpinii, apoi lingurați în cositorul pregătit. Puneți cu grijă în cuptor.
Verificați după 1 oră ar trebui să fie setat cu o ușoară oscilație; poate fi necesar să-i dați încă 10 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor (se va umfla, apoi se va scufunda puțin).
Periați cu 1 lingură de sirop de ghimbir, apoi aranjați tortul cu pâine de ghimbir deasupra, apăsând pentru a forma o bază.
Periați cu încă 1 lingură de sirop, apoi așezați o farfurie deasupra pentru a apăsa în jos. Se răcește cel puțin 4 ore (sau până la 2 zile).
Pentru a face sosul, bulați împreună toate ingredientele plus 3 linguri de sirop de ghimbir într-o cratiță până la sirop. Întoarceți cheesecake-ul pe o farfurie de servire și serviți cu sosul fierbinte de ghimbir.