Cheesecake cu ciocolată albă și caise

Cheesecake cu ciocolată albă și caise
Cheesecake cu ciocolată albă și caise durează aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 693 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu pâine scurtă, unt, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, Cheesecake de ciocolată albă cu sos de Brandy de ciocolată albă, și Cifre De Afaceri Cu Ciocolată Albă De Caise.

Instrucțiuni

1
Spargeți biscuiții în robotul de bucătărie și pulsați până când aveți firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Ungeți puțin unt peste baza și părțile laterale ale unei forme de flan adânci de 20 cm. Amestecați untul rămas în firimituri. Puneți lingura în forma de flan, apoi apăsați peste bază și laturi. Răciți în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Piatră și toacă 3 caise în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4
Puneți gelatina într-un castron, acoperiți cu apă rece, apoi lăsați să se înmoaie timp de 10 minute. Rupeți ciocolata și puneți-o într-un vas termorezistent cu 100 ml de cremă dublă. Stați peste o tigaie cu apă clocotită, apoi lăsați până se topește, amestecând ocazional. Strângeți apa din gelatină, apoi amestecați în amestecul de ciocolată. Scoateți focul și amestecați până se dizolvă. Bateți brânza moale și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Brânză MoaleBrânză Moale
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bateți smântâna rămasă până la rigidizare, apoi pliați în brânză. Îndoiți ciocolata, urmată de caisele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă în cositorul pregătit și se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte.
7
Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Tăiați caisele rămase în sferturi, apoi așezați-le pe folie, cu părțile tăiate în sus. Praf cu zahăr glazură și grătar pentru câteva minute până se rumenesc ușor. Se răcește, apoi se aranjează deasupra. Radeți niște bucle de ciocolată albă, apoi îngrămădiți-vă în centrul cheesecake-ului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Cheesecake în meniu? Încercați să împerecheați cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista