Calamari prăjiți de Neely

Calamari prăjiți de Neely
Nevoie de un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Calamarul prăjit al lui Neely ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 344 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fulgi de piper, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez prăjit cu ananas al lui Neely, Neely ' s Fried Apple Pie A La Mode, și Neely Familie Picant Pui Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Într-un castron mare se adaugă făina de porumb, făina, cayenne, praful de usturoi, pătrunjelul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți împreună pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Lucrând în loturi, aruncați calamarii în amestecul uscat, scuturând excesul. Adăugați cu grijă la uleiul fierbinte, în loturi, până când este ușor auriu, aproximativ 1 minut pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți la un prosop de hârtie căptușite foaie tava și imediat se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Transferați într-un platou, garnisiți cu pene de lămâie și serviți cu sosul picant de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De LămâiePană De Lămâie
7
Adăugați toate ingredientele într-un castron de servire și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista