Cheesecake cu caramel și pecan
Cheesecake-ul cu caramel și nuci pecan ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Această rețetă are 8 porții și costă 1,53 USD per porție. O porție conține 512 calorii , 8 g de proteine și 42 g de grăsimi . 112 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 4 ore . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, scorțișoară măcinată, firimituri de biscuiți graham și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Vă este oferit de Allrecipes. Cu un scor de 44% , acest preparat este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Bliss cu ciocolată, caramel și nuci pecan , Brownies ușor de preparat cu caramel și nuci pecan și Pătrățele caramel cu nuci pecan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Într-un bol mediu, combinați firimiturile de biscuiți Graham, nucile pecan măcinate, zahărul, scorțișoara, condimentele pentru plăcintă cu mere și nucșoara.
Amestecă bine și tasează pe fundul unei forme detașabile cu diametrul de 23 cm.
Într-un bol mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilia până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați ouăle pe rând.
Turnați umplutura în crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 70 de minute sau până când umplutura se întărește. Lăsați să se răcească.
Într-un bol mic, combinați toppingul de caramel și nucile pecan tocate.
Întindeți uniform peste cheesecake-ul răcit. Refrigerati cel puțin 4 ore înainte de servire.