Cheesecake cu Caramel sărat și ciocolată
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bere puternică, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă de unt de whisky și Caramel sărat, Tort De Brânză Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cheesecake Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele de crustă; rezervați 1 lingură de firimituri pentru garnitură. Apăsați firimiturile rămase în partea de jos și 2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc de 10 inci. Înfășurați folia în jurul tigaiei pentru a prinde picături. Refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în ouă, câte 1, până se omogenizează bine, răzuind vasul după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită; bate bine.
Adăugați ingredientele de umplere rămase; bate până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 60 până la 70 de minute sau până când marginile sunt setate; Centrul cheesecake-ului va fi moale. (Pentru a minimiza crăparea, puneți tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului în timpul coacerii.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Rulați cu atenție spatula metalică mică în jurul marginii tăvii cu formă de arc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. La frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și 2 linguri de bere stout.
Se încălzește la fierbere; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se dizolva zaharul. Se amestecă 1/2 cană frișcă; reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se răcește 10 minute.
Pentru a servi, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei cu formă de arc; îndepărtați cu grijă folia și partea laterală a tigaiei.
Tăiați cheesecake-ul în felii.
Stropiți sosul peste felii; se presara cu sare.
Se ornează cu firimituri rezervate. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.