Cheesecake Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownie Cheesecake. Această rețetă face 16 porții cu 294 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ouă, apă, brânză de vaci fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Brânză, Cheesecake Cu Brânză, și Cheesecake Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Se întinde în partea de jos a unei tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute; lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Rupeți brownies în bucăți mici. Apăsați jumătate din bucăți în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 30
Așezați brânza de vaci într-un castron mare; bateți la viteza medie-mare a unui mixer până aproape neted.
Adăugați cremă de brânză; bate până se omogenizează.
Adăugați zahăr, vanilie și sare; bate bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata.
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză în tigaia pregătită; se acoperă cu bucățile de brownie rămase.
Se toarnă amestecul de brânză rămas peste bucățile de brownie.
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea timp de 40 de minute în cuptor cu ușa închisă.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.