Cheesecake cu banane cu sos de Caramel
Banana Cheesecake cu sos de Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, firimituri de biscuiți graham, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cheesecake cu banane și rom cu sos de Caramel, Cheesecake Cu Banane Cu Caramel Sărat, și Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, 1/4 cană de zahăr și margarina topită. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt uns de 9x13 inch.
Într-un alt castron, amestecați împreună crema de brânză și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează. Amestecați ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia și piureul de banane.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când centrul este setat. Se răcește și se dă la frigider cel puțin 3 ore.
Combinați laptele evaporat și caramelele într-o cratiță la foc mediu. Gatiti amestecand frecvent pana cand caramelele sunt topite si amestecul este neted.
Încingeți cheesecake-ul cu felii de banane și stropiți sosul de caramel.