Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată
Această rețetă servește 12 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 802 calorii, 11g de proteine, și 52G de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, prăjituri oreo, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco

Cookie-urile cu ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista