Cheesecake Cappuccino cu sos Fudge
Cheesecake Cappuccino cu sos de Fudge necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, topping de fudge, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cappuccino-Fudge Cheesecake, Cappuccino Fudge Cheesecake, și Cappuccino-Fudge Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; apăsați ferm amestecul în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 10 minute; se răcește pe un suport de sârmă.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați 1 cană de zahăr, făină și brânzeturi într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați espresso, vanilie și scorțișoară; bate bine.
Se toarnă amestecul de brânză în crusta pregătită; lingură 4 movile de topping de fudge (2 linguri fiecare) pe amestecul de brânză; rotiți amestecurile împreună folosind un cuțit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 250 (nu scoateți cheesecake-ul din cuptor); coaceți încă 1 oră sau până aproape gata.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și răciți-l la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Stropiți 1 lingură de topping de fudge pe fiecare dintre cele 16 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 pană de cheesecake.