Cheesecake-Brioșe Cu Semințe De Mac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu semințe de Mac. Această rețetă servește 12. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de cremă de brânză, amestec de brioșe cu semințe de lămâie-Mac, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cheesecake-Brioșe Cu Semințe De Mac, Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, și Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Strângeți pachetul de glazură (din amestecul de brioșe) aproximativ 10 secunde (nu faceți microunde).
Tăiați vârful de 1 colț al pachetului cu foarfece. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză și aproximativ jumătate din glazură. Rezervați glazura rămasă pentru topping.
În castron mediu, se amestecă brioșă
Se amestecă, laptele, uleiul și ouăle doar până se amestecă (aluatul poate fi cocoloaș).
Așezați 1 lingură de aluat în fiecare ceașcă de briose. Bateți în fiecare cană cu aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă. Împărțiți aluatul rămas între căni de briose (fiecare aproximativ două treimi pline).
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt ușor atinse. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie. Se răcește cu 5 minute mai mult.
Stropiți glazura rămasă peste brioșe; se serveste cald. Dați la frigider toate brioșele rămase.