Cheesecake-Brioșe Cu Semințe De Mac

Cheesecake-Brioșe Cu Semințe De Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu semințe de Mac. Această rețetă servește 12. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de cremă de brânză, amestec de brioșe cu semințe de lămâie-Mac, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cheesecake-Brioșe Cu Semințe De Mac, Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, și Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Strângeți pachetul de glazură (din amestecul de brioșe) aproximativ 10 secunde (nu faceți microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Tăiați vârful de 1 colț al pachetului cu foarfece. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză și aproximativ jumătate din glazură. Rezervați glazura rămasă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
BolBol
5
În castron mediu, se amestecă brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă, laptele, uleiul și ouăle doar până se amestecă (aluatul poate fi cocoloaș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați 1 lingură de aluat în fiecare ceașcă de briose. Bateți în fiecare cană cu aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă. Împărțiți aluatul rămas între căni de briose (fiecare aproximativ două treimi pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt ușor atinse. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie. Se răcește cu 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Stropiți glazura rămasă peste brioșe; se serveste cald. Dați la frigider toate brioșele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista