Cheesecake acidulat cu căpșuni necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de coajă de lămâie, margarină, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Cheesecake Cu Lămâie Acidulată, Batoane De Cheesecake Cu Lămâie Acidulată, și Căpșuni Umplute Cu Cheesecake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C. Blitz biscuiții într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobiți fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați margarina topită și fluierați un minut. Linia de bază o formă de arc de 20 cm cu pergament de copt antiaderent și apăsați amestecul în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Ștergeți vasul procesorului și lamele, apoi adăugați ricotta, coaja și sucul de lămâie, zahărul din fructe, gălbenușurile de ou și grișul și bateți timp de 1-2 minute sau până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Nu Dintr-o Grădină Locală
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul în cositorul pregătit și se coace timp de 35 - 45 de minute până când este ferm la atingere și părțile laterale se micșorează din cositor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se răcească în cuptor cu ușa deschisă timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce prăjitura se răcește, coca și înjumătățiți căpșunile, sfărâmându-le pe cele mai mari. Topiți dulceața cu 3 lingurițe de apă la foc mediu, amestecând până la barbotare și curgere. Cerneti dulceata intr-un bol si aruncati capsunile in dulceata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a servi, slăbiți părțile laterale ale cheesecake-ului cu un cuțit, scoateți din tablă și glisați pe o farfurie de servire. (Cheesecake-ul poate fi acum înghețat.) Sus cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.