Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar

Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar
Filetul de porc glazurat cu piersici-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 316 calorii. Mergeți la magazin și ridicați conserve de piersici, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc glazurat cu piersici și muștar la grătar, Filet de porc cu muștar de miere de piersici, și Mușchi De Porc Glazurat Cu Muștar De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați filetele cu sare și piper negru. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mare 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare; se adaugă șalotă și se fierbe 2 până la 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă conservele de piersici și următoarele 3 ingrediente. Gatiti la foc mediu, amestecand des, 1 minut sau pana cand conservele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
ConservăConservă
5
Se toarnă peste filete.
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Transferați pe o tăietură, rezervând picături în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
8
Între timp, amestecați bulionul în picături rezervate și gătiți la foc mediu-mare, amestecând constant, 5 minute sau până când se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se servește cu filete feliate.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Reginato Malbec rosul. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista