Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno
Reteta Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, făină, 2 jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 180 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheddar Scallion Scones, Cheddar și Scallion Scones, și Bacon Cheddar Scallion Scones.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați 1 băț unt la temperatura camerei, jalapeno, agave și un vârf de sare.
Se amestecă cu o spatulă până când ingredientele sunt încorporate uniform, apoi gustați pentru condimente adăugând sare suplimentară, dacă este necesar. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F. Într-un castron mare combinați făina, praful de copt și 2 lingurițe de sare și bateți pentru a combina.
Tăiați la rece restul de 1 băț de unt rece în bucăți de 1/4 inch, apoi folosind degetele sau un tăietor de patiserie, amestecați untul în amestecul de făină până când seamănă cu o masă grosieră.
Aruncați cheddar mărunțit și scallions în amestec de unt/făină. Într-un castron mediu, bateți două ouă, apoi bateți în jumătate și jumătate.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de făină și se amestecă folosind o lingură de lemn până se formează un aluat shaggy.
Întoarceți aluatul pe un serviciu de lucru cu făină și frământați ușor, doar până când se reunește într-o bilă, adăugând mai multă făină, dacă este necesar. Bateți aluatul într-un dreptunghi de 1 inch, apoi folosind un tăietor rotund de patiserie de 2 1/2 inch tăiat în 12 scones.
Așezați scones pe o foaie de copt pregătită, apoi bateți oul rămas și periați peste scones.
Coaceți scones până la puf și auriu, aproximativ 17 minute, rotind o dată în timpul gătitului.
Se lasă scones să se răcească timp de cinci minute, apoi se servește cu jalapeingimbroko-unt de agave.