Cheddar-Rulouri De Plante
Cheddar-rulouri de plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă instantanee, brânză Cheddar ascuțită, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Herb Swirl Rolls, Pâine Cu Ierburi De Cheddar, și Pâine Cu Ierburi De Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați cimbru, busuioc și oregano.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrul cu o porție la un moment dat (acoperiți porțiunile rămase pentru a împiedica uscarea aluatului), presărați 1/4 linguriță amestec de plante medicinale și 2 lingurițe de brânză peste aluat. Frământați aluatul pentru a încorpora ierburi și brânză. Formați aluatul într-o bilă.
Așezați într-o ceașcă de briose sau pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu porțiunile rămase de aluat, ierburi și brânză.
Să crească în conformitate cu instrucțiunile pachetului.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați albusul de ou și apa într-un bol; amestecați bine cu un bici.
Periați rulourile cu amestec de albus de ou; presărați uniform cu ceapă tocată.
Coaceți la 350 timp de 13 minute sau până la aur.
Notă: pentru a face rulouri de trifoi, după încorporarea ierburilor, împărțiți fiecare porție de aluat în 3 bucăți egale; rotiți fiecare bucată într-o bilă.
Așezați 3 bile într-o ceașcă de briose acoperită cu spray de gătit. Repetați cu porțiunile rămase de aluat.
Să crească, și se coace ca regia.