Cheddar La Grătar-Sandvișuri Cu File De Pui
Cheddar la gratar-sandwich-uri file de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 476 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, brânză Cheddar ascuțită, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu File De Pui La Grătar, Sandvișuri cu șuncă, piersici și Cheddar la grătar, și Sandvișuri Prosciutto-Cheddar la grătar cu gem de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare condimentată și piper.
Într-un castron mediu, aruncați ceapa și ciupercile cu restul de 1/4 linguriță sare condimentată și uleiul până când legumele sunt acoperite.
Așezați legumele în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Așezați coșul de pui și grătar pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând ocazional și perindând puiul cu 2 linguri de sos de muștar-maioneză și scuturând coșul de grătar pentru a amesteca legumele, până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede.
Adăugați felii de pâine la grătar pentru ultimele 4 minute de gătit, rotind o dată, până când sunt crocante.
Topiți fiecare piept de pui gătit cu legume și felie de brânză. Acoperiți grătarul; gatiti pana se topeste branza.
Întindeți o parte a feliilor de pâine cu sosul de muștar-maioneză rămas. Acoperiți fiecare felie de pâine cu piept de pui.