Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb
Reteta Cheddar-Cornmeal Scones ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 40 minute. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ardei iute, sare, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Biscuiți Cheddar Din Făină De Porumb, Biscuiți din făină de porumb cu salvie și Cheddar, și Biscuiți Din Făină De Porumb De Cireșe.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Ungeți foaia de prăjituri.
Se amestecă făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați margarina, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă laptele, oul, brânza și ardeii iute.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați ușor de 10 ori. Pat sau rola într-un cerc de 8 inch pe foaie cookie.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.
Se servește cald cu miere.