Cheddar-Bile De Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bile de Cheddar-Bacon. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci pecan, inele de ardei banane, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bile De Cârnați Cu Mere Cheddar, Bile De Brânză Cheddar Albă Cu Fistic, și Mac Cheddar afumat cu mere și bile de brânză (fără Gluten).
Instrucțiuni
Gatiti baconul pana cand este crocant; scurgeți, rezervând o lingură de picături. Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați brânză, unt, pătrunjel, ceapă verde și inele de piper.
Adăugați slănină și picături rezervate; procesați până când slănina este tocată mărunt. Se răcește amestecul 3 ore sau până când este ferm. Formați amestecul în bile de un inch.
Rulați bilele în nuci pecan tocate.
A se păstra la frigider cu până la 2 zile înainte de servire.