Smântână și biscuiți de arpagic
Smântâna și Sconele de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 10. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți parmezan, ou, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Cu Smântână Fetan Și Arpagic, Pâine De Arpagic Cu Smântână, și Biscuiți cu smântână și arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă arpagicul și brânza.
Combinați smântâna, laptele și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori. Puneți aluatul într-un cerc de 7 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se taie aluatul în 10 pene, de tăiere la, dar nu prin partea de jos a aluatului.
Coaceți la 400 timp de 16 până la 18 minute sau până când sunt ușor aurii.