Chayote și salată de inimă de palmier

Chayote și salată de inimă de palmier
Salata Chayote și Hearts-of-Palm ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, inimi de palmier, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Chayote și salată de inimă de palmier, Salată Chayote și inimi de Cebiche de palmier, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul și pasta de usturoi într-un castron mare, apoi adăugați ceapa, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Înjumătățiți chayotele pe lungime, apoi curățați-le cu un cojitor de legume și scoateți gropile cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
ChayoteChayote
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Tăiați chayotes transversal în felii groase de 1/3 inch, apoi înjumătățiți feliile pe lungime pentru a face bețișoare groase de 1/3 inch (bețișoarele nu vor fi uniforme).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
5
Gatiti chayotes intr - o oala de 4 pana la 6 litri de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi, încă fierbinte, se aruncă cu pansament. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Tăiați inimile de palmier în diagonală în felii groase de 1/4 inch, apoi adăugați la amestecul de chayote împreună cu țelină, pătrunjel, coriandru și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
ChayoteChayote
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Salata, fără ierburi, poate fi făcută cu 3 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați ierburile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista