Chard roșu și orez
Ciorba roșie și orezul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 365 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Pui cu o oală și orez cu Bietă Elvețiană, și Bietă de bebeluș și biscuiți de orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o oală la foc mediu.
Adăugați slănina, gătiți 2 minute, apoi adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Adăugați ciorba și condimentați cu puțină nucșoară, sare, piper și boia. Când mătgul este ofilit, adăugați orezul și amestecați încă 1 minut.
Adăugați bulionul sau apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și acoperiți oala. Gatiti 15 pana la 18 minute sau pana cand orezul este fraged. Pufați cu o furculiță și serviți.