Chard Elvețian În Stil Italian
Chard elvețian în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 162 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de apă, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Chard Elvețian În Stil Italian, Lasagna Elvețiană Și Cârnați Italieni, și Lasagna Elvețiană Individuală Și Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
Spălați mătgul elvețian și tăiați-l în benzi de 1 inch. Separați secțiunile groase și dure ale tulpinii de benzile superioare cu frunze.
Aduceți apa și 1 lingură de sare la fiert într-o cratiță mare.
Gatiti sectiunile tulpinii in apa clocotita sarata timp de 2 minute. Se amestecă fâșiile cu frunze și se gătește până când frunzele sunt ofilite și tulpinile sunt fragede cu furculița, aproximativ 6 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt aromate, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciorba Elvețiană scursă, gătiți și amestecați timp de 2 minute; condimentează cu sare după gust.