Chard elvețian cu stafide și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bietă Elvețiană cu stafide și migdale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 243 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, 2 cepe, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Chard Elvețian Cu Lămâie, Migdale Și Stafide, Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin, și Chard elvețian cu stafide și nuci de pin.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa cu 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de ulei intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc mediu, amestecand, pana se inmoaie.
Se presară cu boia și se gătește, amestecând, 1 minut.
Adăugați smog în loturi, amestecând frecvent, până se ofilesc, apoi adăugați stafide și apă. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, pana cand smogul este fraged, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare.
Gatiti migdalele in restul de 1/2 lingura de ulei intr-o tigaie mica si grea la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana devin aurii, 3 pana la 5 minute.
Presărați migdale peste bietă.