Chard elvețian cu năut și cuscus

Chard elvețian cu năut și cuscus
Chard elvețian cu năut și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 655 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de chard elvețian, sare kosher, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chard Elvețian Și Năut, Năut și Chard elvețian, și Plăcintă cu oală de dovleac de iarnă cu ciorbă elvețiană și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuscusul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați 1 1/2 căni de apă clocotită și amestecați. Acoperiți bine și lăsați să stea 10 minute. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mic, prăjiți nucile de pin, agitând tigaia frecvent, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați pe o farfurie. Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați uleiul și încălziți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați năutul, stafidele, ciorba, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciorba este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți din căldură. Pufați cuscusul cu o furculiță și împărțiți între plăci individuale. Se acoperă cu ciorba și se presară cu nuci de pin.Sfat: este ușor să variați această rețetă de bază de la o săptămână la alta. Încercați să folosiți spanac în loc de ciorbă elvețiană, migdale în loc de nuci de pin sau coacăze ca substitut pentru stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
CoacăzeCoacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista