Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $3.85 pe portie. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chardonnay, cartofi baby Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cartofi cu șalotă prăjită cu cimbru, Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, și Mazăre cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ștergeți galbenele cu o cârpă umedă sau răzuiți cu un cuțit pentru a îndepărta murdăria; tăiați părțile uscate și lemnoase. Rupeți ciupercile în 1-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie, rezervând picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
5
Aruncați cartofii cu 3 linguri. picături de pancetta rezervate (Vezi notele), usturoi, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Împărțiți cartofii între doi 9-cu 13-in. tigăi de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Cartofi
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când este fraged, bine rumenit și crocant, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
10
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
11
Adăugați Chardonnay, rămânând 1/2 linguriță. sare și restul de 1/4 linguriță. piper; răzuiți bucățile rumenite și gătiți până se evaporă lichidul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chardonnay
Piper
Sare
12
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofi, ciuperci, pancetta, tarhon și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Cartofi
Tarhon
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
14
Se servește cald, cu somon sălbatic condimentat cu fenicul.