Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru

Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $3.85 pe portie. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chardonnay, cartofi baby Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cartofi cu șalotă prăjită cu cimbru, Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, și Mazăre cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ștergeți galbenele cu o cârpă umedă sau răzuiți cu un cuțit pentru a îndepărta murdăria; tăiați părțile uscate și lemnoase. Rupeți ciupercile în 1-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie, rezervând picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Aruncați cartofii cu 3 linguri. picături de pancetta rezervate (Vezi notele), usturoi, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Împărțiți cartofii între doi 9-cu 13-in. tigăi de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când este fraged, bine rumenit și crocant, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
10
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Adăugați Chardonnay, rămânând 1/2 linguriță. sare și restul de 1/4 linguriță. piper; răzuiți bucățile rumenite și gătiți până se evaporă lichidul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
PiperPiper
SareSare
12
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofi, ciuperci, pancetta, tarhon și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CartofiCartofi
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
14
Se servește cald, cu somon sălbatic condimentat cu fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SomonSomon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista