Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $3.85 pe portie. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chardonnay, cartofi baby Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cartofi cu șalotă prăjită cu cimbru, Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, și Mazăre cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ștergeți galbenele cu o cârpă umedă sau răzuiți cu un cuțit pentru a îndepărta murdăria; tăiați părțile uscate și lemnoase. Rupeți ciupercile în 1-in. bucăți.
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita, aproximativ 7 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie, rezervând picături.
Aruncați cartofii cu 3 linguri. picături de pancetta rezervate (Vezi notele), usturoi, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Împărțiți cartofii între doi 9-cu 13-in. tigăi de copt din sticlă.
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când este fraged, bine rumenit și crocant, 25 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, 1 minut.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Adăugați Chardonnay, rămânând 1/2 linguriță. sare și restul de 1/4 linguriță. piper; răzuiți bucățile rumenite și gătiți până se evaporă lichidul, aproximativ 2 minute.
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofi, ciuperci, pancetta, tarhon și arpagic.
Se servește cald, cu somon sălbatic condimentat cu fenicul.