Chanterelle Bucatini alla boscaiola

Chanterelle Bucatini alla boscaiola
Chanterelle Bucatini alla boscaiola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, ulei de măsline extravirgin, piure de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, Pui alla boscaiola, și Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline extravirgin și usturoiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mic. Gatiti usturoiul, amestecand ocazional, timp de 3 pana la 4 minute, sau pana cand este parfumat, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și rozmarinul. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți ciupercile fără a le întoarce timp de aproximativ 2 minute sau până când se rumenesc pe partea inferioară. Aruncați și apoi gătiți-le încă 2 minute înainte de a le arunca din nou. Continuați să gătiți ciupercile în acest fel timp de aproximativ 15 minute în total, sau până când se rumenesc.Se amestecă piureul de roșii și se reduce focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Se adaugă sarea, se condimentează cu un vârf de piper și se amestecă pătrunjelul. Opriți focul și acoperiți tigaia pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pastele în apa clocotită, amestecați pentru a separa tăiței și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Transferați pastele în tigaie și aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați pastele îmbrăcate în boluri individuale puțin adânci încălzite și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista