Chanterelle Bucatini alla boscaiola

Chanterelle Bucatini alla boscaiola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, ulei de măsline extravirgin, piure de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, Pui alla boscaiola, și Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de măsline extravirgin și usturoiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mic. Gatiti usturoiul, amestecand ocazional, timp de 3 pana la 4 minute, sau pana cand este parfumat, dar nu se rumeneste.
Adăugați ciupercile și rozmarinul. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți ciupercile fără a le întoarce timp de aproximativ 2 minute sau până când se rumenesc pe partea inferioară. Aruncați și apoi gătiți-le încă 2 minute înainte de a le arunca din nou. Continuați să gătiți ciupercile în acest fel timp de aproximativ 15 minute în total, sau până când se rumenesc.Se amestecă piureul de roșii și se reduce focul la mediu-mic.
Se adaugă sarea, se condimentează cu un vârf de piper și se amestecă pătrunjelul. Opriți focul și acoperiți tigaia pentru a menține sosul cald.
Adăugați pastele în apa clocotită, amestecați pentru a separa tăiței și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până la al dente.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Transferați pastele în tigaie și aruncați ușor pastele și sosul pentru a le combina bine, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Transferați pastele îmbrăcate în boluri individuale puțin adânci încălzite și presărați cu brânză.