Chantal ' s New York Cheesecake
Chantal ' s New York Cheesecake necesită aproximativ 7 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 789 calorii, 13g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, Cheesecake Din New York, și Cheesecake Din New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham cu untul topit. Apăsați pe partea inferioară a tăvii cu arc.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză cu zahărul până se omogenizează. Se amestecă laptele, apoi se amestecă ouăle pe rând, amestecând suficient cât să se încorporeze.
Se amestecă în smântână, vanilie și făină până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor cu ușa închisă timp de 5 până la 6 ore; acest lucru previne crăparea. Se răcește la frigider până la servire.