Chalau
Chalau ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 743 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și prăjiți ușor până când este transparent. Creșteți căldura la mediu și adăugați usturoi și carne de tocană. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand carnea se rumeneste la exterior.
Se toarnă în apă și se condimentează cu sare, piper, piper cayenne și chimen. Aduceți la foc mic și reduceți focul la minim. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați orez și gătiți, amestecând frecvent timp de 5 minute.
Adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți ușor acoperit timp de aproximativ 30 de minute sau până când orezul este fraged.
Adăugați spanac și coriandru în amestecul de carne și gătiți încă 10 până la 15 minute. Puneți orezul pe un platou și lingurați o parte din tocană de miel. Puneți tocană rămasă într-un bol de servire separat.