Rețeta Ceviche Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 521 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 250 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare kosher, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ceviche Verde, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos).
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în cuburi de 1/2"; se pune într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sare kosher; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3
Adăugați suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Marinați până când marginile cuburilor încep să devină opace, aruncând ocazional, aproximativ 30 de minute.Tăiați avocado; adăugați în castron împreună cu măsline verzi, tomatillos, ceapă, coriandru și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place