Ceviche Tostadas

Ceviche Tostadas
Rețeta Ceviche Tostadas este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 315 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de file de snapper jupuit, măsline precum manzanilla, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceviche Tostadas, Ceviche Tostadas, și Creveți "Ceviche" Tostadas.

Instrucțiuni

1
Adăugați scoici și snapper la marinată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
2
Lăsați fructele de mare să se marineze până când sunt ferme și opace, aproximativ 5 minute.Între timp, combinați roșiile, măslinele, șalotele, coriandrul, jalapele murate și caperele într-un castron mare nereactiv.Când fructele de mare sunt gata, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera în amestecul de roșii, lăsând jalapele proaspete și marinada în castron. Se amestecă pentru a combina. (Dacă doriți mai multă căldură, scoateți jalapele proaspete de la marinată, tocați grosolan și adăugați la ceviche.) A servi: împărțiți ceviche între cojile de tostada și acoperiți fiecare cu 2 felii de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Tostada ShellTostada Shell
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se presară coriandru și se servește imediat cu pene de tei și sos fierbinte (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista