Ceviche de scoici cu "lapte de tigru"
Rețeta Ceviche de scoici cu "lapte de tigru" ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 35 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de Mirasol aj diametru, ceapă, sâmburi de choclo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți cartoful dulce într-un suport pentru aburi, acoperit, peste apă fierbinte până când este fraged, 7 până la 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Între timp, gătiți choclo (dacă utilizați) într-o oală medie cu apă clocotită bine sărată, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron, rezervând lichid în oală și răciți la temperatura camerei.
Întoarceți apa de gătit choclo la fierbere (sau folosiți 4 căni de apă proaspătă dacă nu utilizați choclo).
Adăugați scoici și braconaj la foc mic, amestecând ocazional, până când abia fierte, aproximativ 1 minut.
Se scurge bine și se răcește la temperatura camerei.
Înjumătățiți ceapa pe lungime, apoi feliați foarte subțire folosind feliatorul. Se înmoaie într-un castron cu apă rece 5 minute, apoi se scurge bine și se usucă.
Se amestecă sucul de lămâie, pisco, pasta de chile și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare, apoi se amestecă ușor cartofii dulci, choclo, scoici, ceapă, ardei gras, coriandru și sare după gust.
Serviți ceviche pe farfurii mici, stropite cu orice amestec de suc de lămâie rămas din castron.
Valea Casablanca Sauvignon Blanc ' 07
Cartoful dulce poate fi aburit cu 1 zi înainte și răcit.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.