Ceviche De Conopidă
Ceviche de conopidă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 114 calorii. Un amestec de coriandru, suc de lime, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ceviche De Conopidă, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti conopida in apa clocotita pana cand este fiarta, dar ferma pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Amestecați conopida, castravetele, ceapa, roșiile, coriandrul și ardeii serrano chile împreună într-un castron mare.
Adăugați suc de legume, suc de lămâie, pudră de chili, condimente pe bază de soia și, respectiv, sos Worcestershire, amestecând după fiecare adăugare. Se condimentează cu sare.